Kategoriarkiv för Smukke kvinder Hjortshøj

Hvad hedder pigen fra kundby tyrkiske piger

17 feb. - Tidligere var der intet, som tydede på, at den nu årige pige fra Kundby spekulerede i terror, radikale islamistiske grupper eller jihad – hellig krig. Kundby-pigens liv på de sociale medier bekræfter, da hun skriver om sin tur til Tyrkiet, hvor hendes noget ældre kæreste fik hende til at se "lyset". 15 jan. - En årig pige fra den nordvestsjællandske by Kundby blev onsdag anholdt og senere isolationsfængslet. østjyske medier præsenterede han sig således som en rehabiliteret forbryder, som fandt islam i fængslet, og som siden i to omgange har meldt sig til frivilligt humanitært arbejde i Syrien og Tyrkiet. 19 apr. - Meldt til politiet af mor: årig pige ville bombe to skoler. I sagen er hun tiltalt for blandt andet at planlægge terror i form af et bombeattentat rettet mod den jødiske skole - Carolinerskolen - der ligger på Østerbro. - Hvad er dit forhold til den jødiske skole, spurgte anklageren. -jeg har ikke noget forhold.

Hvad hedder pigen fra kundby tyrkiske piger - har modsætning

Lord Lugan-sagaen har også en dansk aktør, men dette i et af dens få lykkelige kapitler. Nu skyder PET igen gråspurve med kanoner, hvornår lærer de at skelne mellem forskruede teenagere og islamiske terrorister? Retten må være blevet præsenteret for noget, som overbeviser dommeren om, at der virkelig er noget i den her sag. Men er det hensigtsmæssigt at sige 'det er de andres skyld'?

Videos

SARDINES AROUND THE WORLD! 15 jan. - En årig pige fra den nordvestsjællandske by Kundby blev onsdag anholdt og senere isolationsfængslet. østjyske medier præsenterede han sig således som en rehabiliteret forbryder, som fandt islam i fængslet, og som siden i to omgange har meldt sig til frivilligt humanitært arbejde i Syrien og Tyrkiet. 19 apr. - Meldt til politiet af mor: årig pige ville bombe to skoler. I sagen er hun tiltalt for blandt andet at planlægge terror i form af et bombeattentat rettet mod den jødiske skole - Carolinerskolen - der ligger på Østerbro. - Hvad er dit forhold til den jødiske skole, spurgte anklageren. -jeg har ikke noget forhold. 17 mars - Station 2 har været i kontakt med kilder tæt på pigen fra Kundby – ifølge de nye oplysninger blev hun radikaliseret i løbet af en måned. Nogle måneder senere – i sommerferien - var den dengang årige pige på ferie i Tyrkiet og her fortæller kilder tæt på hende, at hun blev forelsket i en tyrkisk mand.

02. oktober 2012 av hvad hedder pigen fra kundby tyrkiske piger
Kategorier: Smukke kvinder Hjortshøj | 0 kommentarer

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


← Äldre inlägg